Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer
ISBN9789144044842
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2006-08-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2006-08-28

Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer

 • ISBN: 9789144044842
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-08-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin F
  209 kr

  Bra skick

 • Tara Y
  209 kr

  Bra skick

 • Melody S
  259 kr

  Bra skick

 • Emma H
  279 kr

  Ny

Om Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer

Boken Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer släpptes år 2006.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Inom utbildning och pedagogik blir interkulturella frågeställningar allt viktigare. Hur förhåller vi oss till mångkulturalitet? Hur hanterar vi skillnader och likheter av olika slag? I denna helt reviderade andra upplaga av Interkulturella perspektiv presenteras såväl nya teoretiska perspektiv som aktuella forskningsresultat. Författarna beskriver och analyserar hur vi konstruerar likheter och skillnader, hur vi kan utveckla en förmåga att lära av det främmande som finns både hos oss själva och hos den Andre. Interkulturella perspektiv är helt enkelt nödvändiga för att vi i pedagogiska sammanhang ska kunna förstå och förhålla oss till vår egen globaliserade och mångkulturella värld av i dag. Interkulturella perspektiv är avsedd som kurslitteratur vid lärarutbildningar samt vid andra pedagogiska utbildningar på universitet och högskola. Den är också lämplig som litteratur vid fortbildning av lärare, pedagoger och skolledare samt vänder sig till alla som är intresserade av postmoderna pedagogiska frågor i mångkulturella lärandemiljöer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..