Insatser och resultat i socialt arbete
ISBN9789144047997
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBjörn Blom, Stefan Morén
Publiceringsår2007-10-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor291
SpråkSvenska

Häftad • 2007-10-24

Insatser och resultat i socialt arbete

av Björn Blom och Stefan Morén

 • ISBN: 9789144047997
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-10-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 291
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rudina K
  339 kr

  Ny

Om Insatser och resultat i socialt arbete

Boken Insatser och resultat i socialt arbete släpptes år 2007 och är skriven av Björn Blom och Stefan Morén.

Den består av 291 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Insatser och resultat i socialt arbete begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 339 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Insatser och resultat i socialt arbete visar hur socialarbetare - genom att samarbeta med forskare - kan utveckla nya kunskaper om sin praktik och använda dem för att bättre bistå klienter. Den centrala frågan är: Hur kan man förklara hur resultat i socialt arbete uppstår som en följd av insatser och kontextuella villkor? Boken handlar med andra ord om kunskapsbasering av det sociala arbetets praktik. I boken presenteras teori och metoder som länkar samman klientarbete, utvärdering och verksamhetsutveckling. Bl.a. redovisas en modell för dokumentation och förklarande analys av sambandet mellan insatser, resultat och kontextuella omständigheter. Insatser och resultat i socialt arbete är den första boken på svenska som utvecklar och tillämpar ett kritiskt realistiskt perspektiv på utvärdering och verksamhetsutveckling i socialt arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 339 kr