Inkomstskatt. Del 1, En läro- och handbok i skatterätt
ISBN9789144105185
Upplaga15
FormatHäftad
FörfattareGustaf Lindencrona, Sven-Olof Lodin, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon Almendal
Publiceringsår2015-01-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor456
SpråkSvenska

Häftad • 2015-01-15

Inkomstskatt. Del 1, En läro- och handbok i skatterätt

av Gustaf Lindencrona, Sven-Olof Lodin, Peter Melz, Christer Silfverberg och Teresa Simon Almendal

 • ISBN: 9789144105185
 • Upplaga: 15
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-01-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 456
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Paul E
  159 kr

  Bra skick

 • Donata N
  409 kr

  Ny

Om Inkomstskatt. Del 1, En läro- och handbok i skatterätt

Boken Inkomstskatt. Del 1, En läro- och handbok i skatterätt släpptes år 2015 och är skriven av Gustaf Lindencrona, Sven-Olof Lodin, Peter Melz, Christer Silfverberg och Teresa Simon Almendal.

Den består av 456 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Inkomstskatt. Del 1, En läro- och handbok i skatterätt begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Inkomstskatt är en lärobok i skatterätt som behandlar inkomst beskattningen av privatpersoner och företag. I boken beskrivs strukturen och principerna för inkomstbeskattningen vid genom gången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom belysande konkreta exempel. Del 1 ger bl.a. en bild över inkomsbeskattningens funktion och utformning samt behandlar de olika inkomstslagen. Vidare presenteras huvudlinjerna i företagsbeskattningen. Inkomstskatt utgör huvudlärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen, men den är även lämplig som kurslitteratur för vidareutbildningar. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner av många särskilda frågor kan boken även fungera som en handbok i den praktiska yrkesutövningen efter studierna.Denna femtonde upplaga är uppdaterad med hänsyn till rättsläget den 1 januari 2015.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..