Inkomstskatt D. 2
ISBN9789144072067
Upplaga13
FormatHäftad
FörfattareGustaf Lindencrona, Sven-Olof Lodin, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon Almendal
Publiceringsår2011-01-17
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor492
SpråkSvenska

Häftad • 2011-01-17

Inkomstskatt D. 2

av Gustaf Lindencrona, Sven-Olof Lodin, Peter Melz, Christer Silfverberg och Teresa Simon Almendal

 • ISBN: 9789144072067
 • Upplaga: 13
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-01-17
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 492
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jessica F
  109 kr

  Bra skick

 • Mikael G
  109 kr

  Bra skick

 • Nathalie F
  359 kr

  Ny

Om Inkomstskatt D. 2

Boken Inkomstskatt D. 2 släpptes år 2011 och är skriven av Gustaf Lindencrona, Sven-Olof Lodin, Peter Melz, Christer Silfverberg och Teresa Simon Almendal.

Den består av 492 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Inkomstskatt D. 2 begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Inkomstskatt är en lärobok i skatterätt som behandlar inkomstbeskattningen av privatpersoner och företag. I boken beskrivs strukturen och principerna för inkomstbeskattningen vid genomgången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom belysande konkreta exempel. Del 2 behandlar bl.a. beskattningen av aktiebolag, koncerner, fåmansföretag och överlåtelser av företag. Vidare redogörs för internationella skattefrågor, tolkning och tillämpning av skattelag, socialavgifter och taxeringsförfarandet. Boken utgör huvudlärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen, men den är även lämplig som kurslitteratur för vidareutbildningar. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner av många särskilda frågor kan boken även fungera som en handbok i den praktiska yrkesutövningen efter studierna. Denna trettonde upplaga av boken är uppdaterad med hänsyn till rättsläget den 1 januari 2011. Trettonde upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr