Inkomstskatt D. 1 : en läro- och handbok i skatterätt
ISBN9789144083704
Upplaga14
FormatHäftad
Publiceringsår2013-01-17
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor387
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-17

Inkomstskatt D. 1 : en läro- och handbok i skatterätt

 • ISBN: 9789144083704
 • Upplaga: 14
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-17
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 387
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Louise P
  159 kr

  Bra skick

 • Mikael G
  209 kr

  Bra skick

 • Desideria Å
  359 kr

  Bra skick

Om Inkomstskatt D. 1 : en läro- och handbok i skatterätt

Boken Inkomstskatt D. 1 : en läro- och handbok i skatterätt släpptes år 2013.

Den består av 387 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Inkomstskatt D. 1 : en läro- och handbok i skatterätt begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Inkomstskatt är en lärobok i skatterätt som behandlar inkomstbeskattningen av privatpersoner och företag. I boken beskrivs strukturen och principerna för inkomstbeskattningen vid genomgången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom belysande konkreta exempel. Del 1 ger bl.a. en bild över inkomstbeskattningens funktion och utformning samt behandlar de olika inkomstslagen. Vidare presenteras huvudlinjerna i företagsbeskattningen. Boken utgör huvudlärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen, men den är även lämplig som kurslitteratur för vidareutbildningar. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner av många särskilda frågor kan boken även fungera som en handbok i den praktiska yrkesutövningen efter studierna. Denna fjortonde upplaga av boken är uppdaterad med hänsyn till rättsläget den 1 januari 2013. Fjortonde upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..