Informationssökning på Internet
ISBN9789144031781
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLars Våge
Publiceringsår2003-09-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor227
SpråkSvenska

Häftad • 2003-09-22

Informationssökning på Internet

av Lars Våge

 • ISBN: 9789144031781
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-09-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 227
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tobias H
  159 kr

  Bra skick

Om Informationssökning på Internet

Boken Informationssökning på Internet släpptes år 2003 och är skriven av Lars Våge.

Den består av 227 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Informationssökning på Internet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Internet har de senaste åren vuxit kolossalt och det har blivit svårare att hitta bland all information i detta jättelika nätverk. I denna bok beskrivs de söktjänster som finns på Internet för att göra det lättare för användaren att hitta rätt. Bland dessa finns sökmotorer, webbkataloger, metasöktjänster, specialiserade söktjänster, frågetjänster och faktasöktjänster. Den osynliga webben utgör en särskild utmaning för söktjänsterna och ägnas ett eget kapitel, liksom de rankingmetoder som sökmotorerna använder för att rangordna sina sökresultat. Här finns också många praktiska söktips för att läsaren ska kunna förbättra sina egna sökresultat. Hur en sökmotor är uppbyggd, vilka komponenter den består av och hur de samverkar med varandra redogörs för i detalj. I samband med detta beskrivs t.ex. tekniker för automatisk textsammanfattning, automatisk klustring av texter och bevakning av textflöden. I en historisk tillbakablick berättas om söktjänsternas tioåriga historia. Boken vänder sig till alla intresserade användare av söktjänster på Internet, oavsett kunskapsnivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..