Informationsåldern Ekonomi, Samhälle Och Kultur Bd 1 : Nätverkssamhällets Framväxt
ISBN9789171731500
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2001
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor592
SpråkSvenska

Häftad • 2001

Informationsåldern Ekonomi, Samhälle Och Kultur Bd 1 : Nätverkssamhällets Framväxt

 • ISBN: 9789171731500
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 592
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jenny K
  109 kr

  Bra skick

 • Veronica K
  139 kr

  Bra skick

Om Informationsåldern Ekonomi, Samhälle Och Kultur Bd 1 : Nätverkssamhällets Framväxt

Boken Informationsåldern Ekonomi, Samhälle Och Kultur Bd 1 : Nätverkssamhällets Framväxt släpptes år 2001.

Den består av 592 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Informationsåldern Ekonomi, Samhälle Och Kultur Bd 1 : Nätverkssamhällets Framväxt begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Nätverkssamhällets framväxt är en redogörelse för den nya informationsålderns ekonomiska och sociala dynamik. Baserad på forskning i USA, Asien, Latinamerika och Europa försöker den formulera en sammanhängande teori om informationssamhället, en teori som tar hänsyn till de genomgripande konsekvenser som informationstekniken har på den moderna världen. Den globala ekonomin kännetecknas i dag av ett näst intill konstant flöde av information, kapital och kulturell kommunikation. Dessa flöden styr och anger villkoren för såväl konsumtion som produktion. De ligger bortom nationell kontroll. Vårt beroende av dessa nya informationsflöden skänker en enorm makt åt dem som kontrollerar flödena - de kan också kontrollera oss. Manuel Castells undersöker de globaliseringsprocesser som har marginaliserat hela länder och folk från informationsnätverken. Han beskriver nätverksföretagens kultur, deras institutioner och organisation och visar hur arbete och anställningsförhållanden håller på att omvandlas. Castells reflekterar också över hur denna teknologiska förändring påverkar media, det urbana livet, den globala politiken och vår tidsuppfattning. Manuel Castells, född i Spanien 1942, är professor i sociologi och i samhällsplanering samt ordförande i Center for Western European Studies vid University of California, Berkeley. Nätverkssamhällets framväxt är den första av tre sammanhängande böcker där Manuel Castells undersöker samtidens globala, ekonomiska, politiska och sociala förändringar. "Manuel Castells The Information Age: Economy, Society and Culture (1996-98) har redan blivit ryktbar. Många har efterlyst en vår tids motsvarighet till Marx' Kapitalet, och efter läsningen av Castells tre digra band frestas man, överväldigad, utbrista: Här är den!" - Sven-Eric Liedman, Ord&Bild Andra, reviderade och utvidgade upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..