Industriell ekonomi - Övningsbok - Övningsbok
ISBN9789144011561
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareFredrik Gessler, Anna Jerbrant, Fredrik Lagergren, Per Storm, Paul Westin
Publiceringsår1999-04-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor188
SpråkSvenska

Häftad • 1999-04-12

Industriell ekonomi - Övningsbok - Övningsbok

av Fredrik Gessler, Anna Jerbrant, Fredrik Lagergren, Per Storm och Paul Westin

 • ISBN: 9789144011561
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-04-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 188
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Filip V
  159 kr

  Ny

 • Marc K
  159 kr

  Bra skick

Om Industriell ekonomi - Övningsbok - Övningsbok

Boken Industriell ekonomi - Övningsbok - Övningsbok släpptes år 1999 och är skriven av Fredrik Gessler, Anna Jerbrant, Fredrik Lagergren, Per Storm och Paul Westin.

Den består av 188 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Industriell ekonomi - Övningsbok - Övningsbok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Industriell ekonomi är ett omfattande ämne. Det behandlar den verksamhet som bedrivs i industriföretag, de metoder och verktyg som används för att planera och styra verksamheten i företagen och den omgivning som företagen verkar i. I den grundläggande läroboken, Industriell ekonomi, behandlas olika områden: produktutveckling, produktion, marknadsföring, strategi, organisation, kalkylering, bokföring, redovisning, finansiering, juridik, företagens marknader och företagens roll i samhället. Industriell ekonomi – Övningsbok är ett övningsmaterial anpassat till läroboken Industriell ekonomi. Målet med materialet är att de begrepp, metoder och modeller som presenteras i läroboken skall tilllämpas och att inlärningen därmed skall förenklas och fördjupas. Övningsboken är upplagd på följande sätt: till varje kapitel i läroboken finns instuderingsfrågor och problem där olika frågor behandlas. I problemdelen finns både räkneexempel och diskussionsfrågor. Räkneexemplen är till för att ge stöd åt de mer kalkylerande delarna av materialet och illlustrera hur de modeller och metoder som presenteras kan användas. Diskussionsfrågorna är avsedda att peka på olika centrala moment och frågeställningar i de delar av texten som inte enkelt kan exemplifieras med räkneuppgifter.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr