Industriell ekonomi - Grundläggande ekonomisk analys
ISBN9789144120997
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAnders Isaksson, Björn Lantz, Hans Löfsten
Publiceringsår2018-10-03
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor432
SpråkSvenska

Häftad • 2018-10-03

Industriell ekonomi - Grundläggande ekonomisk analys

av Anders Isaksson, Björn Lantz och Hans Löfsten

  • ISBN: 9789144120997
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2018-10-03
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Antal sidor: 432
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Industriell ekonomi - Grundläggande ekonomisk analys

Boken Industriell ekonomi - Grundläggande ekonomisk analys släpptes år 2018 och är skriven av Anders Isaksson, Björn Lantz och Hans Löfsten.

Den består av 432 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Industriell ekonomi - Grundläggande ekonomisk analys begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Som lärare i industriell ekonomi har författarna under en längre tid efterlyst en lärobok inom ekonomisk analys som är heltäckande, utan att samtidigt omfatta andra, för ämnet mindre relevanta, områden. Det har saknats en grundlägga de bok med tydligt kalkylfokus som omfattar produktkalkylering, investeringskalkylering och finansiell analys på en operativ nivå, och som dessutom innehåller bra övningsuppgifter. Författarna bestämde sig för att själva skriva den boken – det här är resultatet.Industriell ekonomi – grundläggande ekonomisk analys är en kombinerad text- och övningsbok. Varje kapitel avslutas med ett antal övningar av varierande svårighetsgrad. Till alla övningar finns fullständiga lösningar, vilket gör boken lämplig även för självstudier.Inför denna andra upplaga av boken har de flesta kapitel uppdaterats. Dessutom har ett helt nytt kapitel om budgetering tillkommit.Boken är främst avsedd som kurslitteratur för blivande civilingenjörer eller högskoleingenjörer som läser en grundkurs i industriell ekonomi med inriktning mot ekonomisk analys. Boken lämpar sig också som litteratur på kurser i företagsekonomi med inriktning mot kalkylering, eller som uppslagsverk för yrkesverksamma ekonomer och ingenjörer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 418 kr