Individer, grupper och ledarskap i projekt
ISBN9789144119588
Upplaga2
FormatFlexband
Publiceringsår2017-08-07
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor304
SpråkSvenska

Flexband • 2017-08-07

Individer, grupper och ledarskap i projekt

 • ISBN: 9789144119588
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2017-08-07
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 304
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

464 kr

Ej tillgänglig

469 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Thai N
  300 kr

  Bra skick

Om Individer, grupper och ledarskap i projekt

Boken Individer, grupper och ledarskap i projekt släpptes år 2017.

Den består av 304 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Individer, grupper och ledarskap i projekt begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 205 kr (44%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Läroböcker om hur människor samarbetar brukar inte ha projekt – alltså tillfälliga arbetsgrupper, osäkerhet om mål, roller och den egna förmågan – som utgångspunkt. Den här boken ändrar på det. Individer, grupper och ledarskap i projekt beskriver, med projektet som utgångspunkt, vad som händer i de första mötena med andra, hur samarbetsnormer utvecklas och individers olikheter skapar gruppdynamik som för gruppen framåt. Boken skapar förståelse för hur konflikter uppstår och hanteras, hur samarbete utvecklas över tid, hur man tar upp och reagerar på varandras beteende och hur man leder andra. Texten illustreras med många exempelsituationer från verklighetens projektarbete.Bokens första upplaga blev utsedd till Årets projektledarbok av Svenskt Projektforum, och är i dag en vanlig kurslitteratur vid universitet och vid utbildningar i näringslivet. Boken vänder sig till projektledningsstudenter oavsett yrkesinriktning samt till yrkesverksamma i vidareutbildning. Under fliken Lärarmaterial finns ett omfattande stödmaterial för lärare i form av övningsmaterial, lärarhandledning och alla bilderna från boken. Materialet är gratis och kan beställas av lärare som använder, eller tänker börja använda, boken.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr   Spara 44% mot nypris
 Letar efter nypriser..