Individ Och Grupp : En Introduktion Till Gruppsykologi
ISBN9789144374611
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBjörn Nilsson
Publiceringsår1993
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 1993

Individ Och Grupp : En Introduktion Till Gruppsykologi

av Björn Nilsson

 • ISBN: 9789144374611
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1993
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna P
  89 kr

  Bra skick

 • Rickard R
  89 kr

  Bra skick

Om Individ Och Grupp : En Introduktion Till Gruppsykologi

Boken Individ Och Grupp : En Introduktion Till Gruppsykologi släpptes år 1993 och är skriven av Björn Nilsson.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Individ Och Grupp : En Introduktion Till Gruppsykologi begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 89 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det blir allt vanligare att människor arbetar i grupp. Olikheter i personlighet, arbetsroller och arbetssätt leder emellertid till att många arbetsgrupper präglas av samarbetssvårigheter och konflikter. Följden kan bli bristande effektivitet och att de enskilda medlemmarna i gruppen blir osäkra och drar sig undan. Ett genomgående tema i denna introduktionsbok i gruppsykologi är att det går att åstadkomma goda relationer och ett bra arbetsklimat. För att kunna påverka hur väl gruppen fungerar, krävs dock kunskap och vilja att förändra. Denna bok skapar förståelse för de processer som uppträder i arbetsgrupper och hur man får gruppen att fungera. De olika kapitlen behandlar bl.a.: - mål och motivation - roller och relationer - makt och inflytande - kommunikation - ledarskap - prestationer, problemlösning, beslut och konflikter. Boken är avsedd för alla som arbetar med människor, t.ex. inom undervisning och utbildning, vård och omsorg, service och information.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 89 kr
 Letar efter nypriser..