InDesign CS2 : grundkurs
ISBN9789185103898
FormatSpiral
FörfattarePernilla Attnäs, Björn Kläppe
Publiceringsår2006-04-19
FörlagSkandinaviska databöcker
Antal sidor204
SpråkSvenska

Spiral • 2006-04-19

InDesign CS2 : grundkurs

av Pernilla Attnäs och Björn Kläppe

 • ISBN: 9789185103898
 • Format: Spiral
 • Publiceringsår: 2006-04-19
 • Förlag: Skandinaviska databöcker
 • Antal sidor: 204
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Satu K
  259 kr

  Ny

 • Pernilla K
  309 kr

  Ny

 • Isabelle H
  275 kr

  Ny

Om InDesign CS2 : grundkurs

Boken InDesign CS2 : grundkurs släpptes år 2006 och är skriven av Pernilla Attnäs och Björn Kläppe.

Den består av 204 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Skandinaviska databöcker.

Köp InDesign CS2 : grundkurs begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 200 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Läs ett provkapitel här>> Med hjälp av denna bok lär du dig grunderna i layoutprogrammet Adobe InDesign CS2. Boken är skriven för att användas vid lärarledda lektioner men den går utmärkt att använda för självstudier. Boken kan användas både för pc och Mac. Indesign är integrerat med Adobes övriga program som Illustrator och PhotoShop. InDesign CS2 är enkelt och säkert att arbeta med. Du lär dig om typografi, text, långa och korta dokument, bilder, utskrifter och layout. Alla funktioner du behöver finns lätt åtkomliga. Nya funktioner i programmet tas upp som t.ex. Adobe Bridge, skugga samt förankrade objekt, objektformat, pdf-filer och mycket mera. I boken finns många övningar; övningsuppgifterna är detaljerade och lätta att göra, tillämpningsuppgifterna däremot ställer större krav på dig och fungerar som kunskapskontroll.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 200 kr