Inbjudan till politisk teori
ISBN9789144074917
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2012-07-13
FörlagStudentlitteratur
SpråkSvenska

Häftad • 2012-07-13

Inbjudan till politisk teori

 • ISBN: 9789144074917
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-07-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

243 kr

Ej tillgänglig

279 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -43% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lena K
  139 kr

  Ny

Om Inbjudan till politisk teori

Boken Inbjudan till politisk teori släpptes år 2012.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Inbjudan till politisk teori begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 104 kr (43%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med denna bok bjuder författaren in läsaren till att själv bedriva politisk teori: boken visar hur man kan resonera och argumentera på ett rationellt och kritiskt sätt även om de mest svåra moraliska och politiska frågorna, och hur man kan föra genuina och kritiska diskussioner även kring de mest olikartade politisk-filosofiska principer och ståndpunkter.Boken klargör de olika typer av kritik som kan anföras mot en politisk argumentation. Är det fel på slutledningen? Eller är en av premisserna falsk? Därtill visas hur även de mer grundläggande filosofiska principer som ofta figurerar i dessa argument själva går att kritiskt diskutera, trots deras abstraktionsnivå och ibland väsensskilda utgångspunkter.Sammantaget framkommer tjusningen med disciplinen, och varför bokens ”inbjudan” till ämnet kan te sig lockande: den som väljer att ägna sig åt politisk teori ger sig in i ett verkligt givande samtal; inte ett som präglas av löst tyckande utan ett samtal med utgångspunkten att det kan finnas goda skäl för båda parter att revidera sina ståndpunkter, att det finns bättre och sämre argument, och att vissa ståndpunkter kan vara mer välgrundade än andra.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 139 kr   Spara 43% mot nypris
 Letar efter nypriser..