IFRS - I teori och praktik Tredje upplagan
ISBN9789152320037
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareJan Marton, Pernilla Lundqvist, Anna Karin Pettersson, Marie Lumsden
Publiceringsår2013-01-31
FörlagSanoma utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-31

IFRS - I teori och praktik Tredje upplagan

av Jan Marton, Pernilla Lundqvist, Anna Karin Pettersson och Marie Lumsden

 • ISBN: 9789152320037
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-31
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kristoffer N
  159 kr

  Bra skick

Om IFRS - I teori och praktik Tredje upplagan

Boken IFRS - I teori och praktik Tredje upplagan släpptes år 2013 och är skriven av Jan Marton, Pernilla Lundqvist, Anna Karin Pettersson och Marie Lumsden.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp IFRS - I teori och praktik Tredje upplagan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 100 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

IFRS - i teori och praktik behandlar samtliga värderingsfrågor inom IFRS, med undantag för standarder som enbart berör en enskild bransch och rena upplysningsstandarder. Varje kapitel inleds med en kort introduktion till området och avslutas med en sammanfattning av innehållet. Till varje kapitel finns ett antal instuderingsfrågor och övningar. Lösningar på dessa finns sist i boken. Denna tredje upplaga av boken avspeglar både förändringar i standarder som skett de senaste åren och nyheter som beräknas införas under kommande år. Specifika exempel på införda förändringar är nya standarder för koncernredovisning (IFRS 10, 11 och 12), samt ny standard om värdering till verkligt värde (IFRS 13). Dessutom avspeglas nyheter för redovisning av pensionsskulder (IAS 19) och poster i övrigt totalresultat (IAS 1). Exempel på kommande förändringar är en helt ny syn på redovisningen inom områden såsom leasing och intäkter samt uppdatering av redovisning av finansiella instrument. Avsedd för: Läsare som har vissa kunskaper i redovisning, men vill fördjupa sig i de värderingsfrågor som behandlas inom IFRS. Inom högskolan är boken främst avsedd för kurser i extern redovisning på avancerad nivå, alternativt för avslutande kurs på grundnivå. Författare: Jan Marton, Marie Lumsden, Pernilla Lundqvist och Anna Karin Pettersson. Författarna är verksamma vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och har lång erfarenhet av undervisning och av praktiskt redovisningsarbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 100 kr
 Letar efter nypriser..