Idrottens träningslära
ISBN9789188940148
FormatHäftad
Publiceringsår1997
FörlagSISU Idrottsböcker
Antal sidor340
SpråkSvenska

Häftad • 1997

Idrottens träningslära

 • ISBN: 9789188940148
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1997
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Antal sidor: 340
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Felix C
  138 kr

  Ny

 • Asta L
  159 kr

  Ny

 • Hanna H
  179 kr

  Bra skick

Om Idrottens träningslära

Boken Idrottens träningslära släpptes år 1997.

Den består av 340 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget SISU Idrottsböcker.

Köp Idrottens träningslära begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 138 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Idrottens träningslära finns svaren på hur man lägger upp rolig och effektiv träning. Boken behandlar träningsläran utifrån ett helhetsperspektiv där både fysiska, psykiska och sociala faktorer av betydelse för utövarens hela liv tas med. De träningsprinciper, träningsmetoder och träningsplaneringar som beskrivs i boken är i hög grad konkretiserade med praktiska exempel. Ur innehållet: Träningslärans grundläggande teori - Allmän idrottsfysiologi och anatomi - Kvinnor och idrottsträning - Barn och ungdomars utveckling - Tränaren Träningsplanering - Krav och kapacitet - Tränarens bakgrundskunskaper - Planering och genomförande - Kost och träning Träningsformer - metoder - praktiska exempel - Uppvärmning - Koordination och teknikinlärning - Styrke-, spänst- och snabbhetsträning - Uthållighetsträning - Rörlighetsträning - Taktik - Mental träning Idrottens träningslära vänder sig till tränare - oavsett nivå - och till aktiva och motionärer som vill förstå och ta ansvar för sin prestation. Boken vänder sig också till lärare och studerande vid idrotts- och friskvårdsutbildningar. Idrottens träningslära är oumbärlig som litteratur vid idrottens tränarutbildningar - oavsett idrott.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 138 kr
 Letar efter nypriser..