Idrottens historia : från antika arenor till modern massrörelse
ISBN9789187660153
FormatHäftad
FörfattareJan Lindroth, K Arne Blom
Publiceringsår1995
FörlagSISU Idrottsböcker
Antal sidor334
SpråkSvenska

Häftad • 1995

Idrottens historia : från antika arenor till modern massrörelse

av Jan Lindroth och K Arne Blom

 • ISBN: 9789187660153
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1995
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Antal sidor: 334
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Robinzon H
  159 kr

  Ny

 • Elin J
  159 kr

  Ny

 • Victor Å
  179 kr

  Ny

 • Jenny R
  209 kr

  Bra skick

Om Idrottens historia : från antika arenor till modern massrörelse

Boken Idrottens historia : från antika arenor till modern massrörelse släpptes år 1995 och är skriven av Jan Lindroth och K Arne Blom.

Den består av 334 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget SISU Idrottsböcker.

Köp Idrottens historia : från antika arenor till modern massrörelse begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 100 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Från antiken till modern massrörelse! Idrottens Historia beskriver och försöker förklara det typiska för idrottslivet under skilda epoker och sätter det i relation till vad som hände i samhället i övrigt. Boken berättar om hur idrotten uppstått som en följd av de aktiviteter människor ägnade sig åt under vardag och fest. Från antiken till modern massrörelse! Idrottens Historia beskriver och försöker förklara det typiska för idrottslivet under skilda epoker och sätter det i relation till vad som hände i samhället i övrigt. Boken berättar om hur idrotten uppstått som en följd av de aktiviteter människor ägnade sig åt under vardag och fest. Idrottens historia är skriven för alla som är intresserade av idrott och historia. Den är även avsedd som lärobok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr
 Letar efter nypriser..