Idrottens föreningsrätt
ISBN9789139107750
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2005-10-26
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor232
SpråkSvenska

Häftad • 2005-10-26

Idrottens föreningsrätt

 • ISBN: 9789139107750
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-10-26
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 232
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -61% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ronja N
  209 kr

  Bra skick

Om Idrottens föreningsrätt

Boken Idrottens föreningsrätt släpptes år 2005.

Den består av 232 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Idrottens föreningsrätt begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 321 kr (61%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den första samlade framställningen om föreningsrätten inom idrotten. Här behandlas bl.a. hur man bildar en förening, utformning av föreningsstadgar, medlemmarnas rättigheter och skyldigheter, vilka frågor som måste tas upp på årsmötet och hur årsmötet går till, hur man väljer styrelse och vilket personligt ansvar man har som styrelseledamot. Tar också upp revisorernas och valberedningens uppgifter, överklagandefrågor, avtal mellan förening och idrottsutövare/tränare samt hur ett IdrottsAB bildas. Den andra upplagan är uppdaterad, utvidgad och försedd med diskussionsfrågor i studiesyfte.Krister Malmsten är chefsjurist i Svenska fotbollförbundet och ordförande i Riksidrottsnämnden (idrottens högsta domstol) samt har även skrivit Idrottens bestraffningsregler, 4u.Christer Pallin är chefsjurist på Riksidrottsförbundet och sekreterare i Riksidrottsstyrelsen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr   Spara 61% mot nypris
Ny från 530 kr