Idrott och hälsa 1 & 2
ISBN9789186691110
Upplaga102012
FormatHäftad
FörfattareJohan Paulsson, Daniel Svalner
Publiceringsår2011-08-08
FörlagLördag Morgon Medieproduktion
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-08

Idrott och hälsa 1 & 2

av Johan Paulsson och Daniel Svalner

 • ISBN: 9789186691110
 • Upplaga: 102012
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-08
 • Förlag: Lördag Morgon Medieproduktion
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emmi A
  279 kr

  Bra skick

Om Idrott och hälsa 1 & 2

Boken Idrott och hälsa 1 & 2 släpptes år 2011 och är skriven av Johan Paulsson och Daniel Svalner.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Lördag Morgon Medieproduktion.

Köp Idrott och hälsa 1 & 2 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 279 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Idrott och hälsa 1 & 2 är en lärobok för gymnasiet, skriven utifrån den nya läroplanens (Gy2011) riktlinjer. Med sina tio kapitel tar den upp samtliga teoretiska moment som ingår i kurserna Idrott och hälsa 1 & 2. Boken inleds med en grundlig genomgång av kroppen och fortsätter på ett tydligt sätt att beskriva relevanta begrepp och teorier inom ämnen som kosthållning, genusperspektiv, livräddning, rytmik och rörelse samt idrottens etik. Innehållet är lättillgängligt och överskådligt och gör det enkelt för eleven att sätta in varje ämne i ett naturligt sammanhang. En stor mängd färgfoton och illustrationer gör boken till ett starkt pedagogiskt verktyg och bra komplement till idrottslärarens teoretiska undervisning. Boken innehåller följande kapitel: Din kropp, så fungerar den Motion och träning Kosthållning Idrottsmedicin Ergonomi Rytmik och rörelse Natur och friluftsliv Livräddning ANT och doping Idrott, motion och jag Johan Paulsson arbetar som idrotts- och psykologilärare. Daniel Svalner är idrottslärare samt certifierad massageterapeut och licensierad styrkeinstruktör.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 279 kr
 Letar efter nypriser..