I mänsklig makt : om politikens vardagar
ISBN9789173370769
FormatInbunden
FörfattareMargit Silberstein, Claes-Göran Kjellander
Publiceringsår2008-09-19
FörlagBrombergs Bokförlag
Antal sidor192
SpråkSvenska

Inbunden • 2008-09-19

I mänsklig makt : om politikens vardagar

av Margit Silberstein och Claes-Göran Kjellander

 • ISBN: 9789173370769
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2008-09-19
 • Förlag: Brombergs Bokförlag
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Arif B
  179 kr

  Ny

Om I mänsklig makt : om politikens vardagar

Boken I mänsklig makt : om politikens vardagar släpptes år 2008 och är skriven av Margit Silberstein och Claes-Göran Kjellander.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Brombergs Bokförlag.

Köp I mänsklig makt : om politikens vardagar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Är lokalpolitikerna pampar och småpåvar - eller är de kanske vardagshjältar som uträttar storverk utan att vi andra märker det? Journalisterna Claes-Göran Kjellander och Margit Silberstein har rest och träffat kommunal- och landstingspolitiker. De har fångat spännande berättelser om det tunga ansvaret och om de svåra besluten. Att säga nej. Att stänga skolor. Att mitt i natten ta över ansvaret för barnen i en familj i kris. Eller för att få förståelse för att pengarna inom sjukvården inte kan räcka till allt och att man måste prioritera.Men de har också mött glädjen i att kunna förbättra och förändra. Att vända en kommun i kris till framgång, att förvandla en problemskola till en språngbräda till ett harmoniskt vuxenliv för förortens tonåringar, att känna stöd och värme när man träffar väljarna vid grönsaksdisken.Så vad är drivkraften i det kommunala uppdraget? Först och främst viljan och lusten att ta ansvar för det gemensamma. Därefter insikten att det inte räcker att förvalta; man ska också utveckla och förändra. En framgångsrik lokalpolitiker är därför både stark och ödmjuk, och alltid modig nog att utöva den makt som väljarna delegerat. En makträdd politiker är en dålig politiker.Kommunalhusen kan ibland te sig lite trista, stereotyp arkitektur, kalla fönster. Men innanför dem görs faktiskt vad som står i mänsklig makt för att vi alla ska få en bättre vardag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr
 Letar efter nypriser..