Hyra av bostad och lokal
ISBN9789176788417
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareErika P Björkdahl
Publiceringsår2013-02-11
FörlagIustus
Antal sidor265
SpråkSvenska

Häftad • 2013-02-11

Hyra av bostad och lokal

av Erika P Björkdahl

  • ISBN: 9789176788417
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-02-11
  • Förlag: Iustus
  • Antal sidor: 265
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Hyra av bostad och lokal

Boken Hyra av bostad och lokal släpptes år 2013 och är skriven av Erika P Björkdahl.

Den består av 265 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Hyra av bostad och lokal behandlas avtalstyperna bostadshyra och lokalhyra. Boken ger en sammanhängande framställning över det hyresrättsliga området. Framställningen tar sin huvudsakliga utgångspunkt i jordabalkens tolfte kapitel (hyreslagen). Boken innehåller både en grundläggande presentation av regelverket och på vissa principiellt eller praktiskt viktiga punkter en ingående analys och diskussion. Genomgående görs återkopplingar till allmänna avtals- och kontraktsrättsliga regler i syfte att bredda perspektivet och illustrera hur de hyresrättsliga lösningarna förhåller sig till avtals- och kontraktsrätten i stort. I beskrivning och analys av regelverket har stor tonvikt lagts vid lagförarbetena i syfte att låta lagstiftarens intentioner komma till tydligt uttryck. Boken innehåller även rikligt med hänvisningar till rättspraxis och doktrin. Boken lämpar sig för studier på fördjupad nivå och för praktiker, men är också väl ägnad som kursbok på grundutbildningar såväl på juristutbildningen som på andra utbildningar med fastighetsrättslig inriktning. Denna andra upplaga av Hyra av bostad och lokal har i så väsentlig grad utökats och ändrats att den delvis kan betraktas som ett nytt arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..