Hur moderna organisationer fungerar
ISBN9789144095028
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2014-08-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor523
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-27

Hur moderna organisationer fungerar

 • ISBN: 9789144095028
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-08-27
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 523
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Amy M
  409 kr

  Ny

 • Louise B
  419 kr

  Bra skick

 • Jonna L
  459 kr

  Ny

Om Hur moderna organisationer fungerar

Boken Hur moderna organisationer fungerar släpptes år 2014.

Den består av 523 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hur moderna organisationer fungerar begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur moderna organisationer fungerar är en grundlig och omfattande introduktion till de mest centrala temana och perspektiven inom organisationsteori. Områden som behandlas är: * Strategi och effektivitet * Organisationsstruktur * Organisationskultur * Makt i organisationer * Organisation och omvärld * Motivation * Kommunikation * Beslutsprocesser * Lärande och innovation * Förändring i organisationer * Ledarskap Boken innehåller många exempel och har som målsättning att stimulera läsaren till att reflektera kring organisation och organisering. Författarna har också varit noga med att ha ett kritiskt perspektiv på de olika teorier som tas upp. I denna femte upplaga har mycket uppdaterats. Flera olika områden har kompletterats med koppling till globaliseringen och digitaliseringen. "Organisationsteorin kan jämföras med en verktygslåda. I den verktygslådan finner vi inte skruvmejslar och hammare, utan begrepp, kategorier och modeller." "Organisationsteorin har höga ambitioner. Den siktar till att både förstå och förklara vad som sker i formella organisationer, och att använda denna kunskap till att förbättra dem."

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr
 Letar efter nypriser..