Hur många prickar har en gepard?
ISBN9789185143078
FormatHäftad
Publiceringsår2008
FörlagGöteborgs Universitet NCM
Antal sidor134
SpråkSvenska

Häftad • 2008

Hur många prickar har en gepard?

 • ISBN: 9789185143078
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008
 • Förlag: Göteborgs Universitet NCM
 • Antal sidor: 134
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -58% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emma D
  176 kr

  Ny

 • Liselott H
  259 kr

  Bra skick

Om Hur många prickar har en gepard?

Boken Hur många prickar har en gepard? släpptes år 2008.

Den består av 134 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Göteborgs Universitet NCM.

Köp Hur många prickar har en gepard? begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 243 kr (58%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Matematik är lustfyllt att utforska för både elever och lärare! Det framgår av denna bok med exempel från två lärares 20-åriga samarbete om undervisning i tidiga skolår. Upplevelser presenteras med autentiska bilder, berättelser och motiv. Elever och lärare gör upptäckter av matematik i natur, omvärld, konst, arkitektur och litteratur. De utforskar former och mönster i tal och rum och i tankar och fantasi. Lärarnas och elevernas erfarenheter från utmanande aktiviteter, samtal och problemlösning presenteras med 350 illustrationer, i foton, elevtexter och elevlösningar. Boken är tänkt att inspirera lärare, studenter, lärarutbildare, politiker, ja alla med intresse att diskutera och utveckla unga elevers lust för och lärande i och om matematik. Boken är framtagen med stöd från Myndigheten för skolutveckling.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 176 kr   Spara 58% mot nypris
Ny från 419 kr