Hur hel kan man bli? : en bok om livets möjligheter och begränsningar
ISBN9789173870412
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareLarsåke W Persson
Publiceringsår2010-08-13
FörlagLibris förlag
Antal sidor220
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-08-13

Hur hel kan man bli? : en bok om livets möjligheter och begränsningar

av Larsåke W Persson

  • ISBN: 9789173870412
  • Upplaga: 1
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2010-08-13
  • Förlag: Libris förlag
  • Antal sidor: 220
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Hur hel kan man bli? : en bok om livets möjligheter och begränsningar

Boken Hur hel kan man bli? : en bok om livets möjligheter och begränsningar släpptes år 2010 och är skriven av Larsåke W Persson.

Den består av 220 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Libris förlag.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur hel kan man bli? Vilken rimlig målsättning kan man ha för sitt liv? Hur långt man kan nå? Och vad kan man hoppas på när livet gått sönder? Kan allt bli bra igen, eller är det för sent? Sådana frågor slipper ingen av oss undan, vare sig för egen del eller i mötet med andra, som upplevt brustenhet och besvikelse. Vilket framtidshopp kan vi förmedla till våra medmänniskor utan att det vi säger känns som tomma ord eller fromma önskningar. Vad tror vi innerst inne på, och vilka prognoser är vi beredda att ta ansvar för? Ja, hur hel kan man egentligen bli som människa? Med utgångspunkt i Sinnesrobönen och sin egen familjs historia funderar Larsåke W Persson, pastor och själavårdslärare inom St Lukas, över de möjliga svaren. "Författaren skriver ledigt, i en samtalande ton där han varsamt söker sig fram till möjliga svar på svåra frågor." Tomas Söderhjelm, Bibliotekstjänst "Vältaligt har han satt ord på något många läsare intuitivt anat. Genom sin egen brustenhet förmedlar han helande och helnande." Janne Carlsson i Dagen. Betyg 4. "Persson skriver rogivande om de svåraste områdena i vår existens och hans långa erfarenhet liksom sipprar mellan raderna och lägger ett behagligt lyster över bokstäverna. Det är enkelt skrivet men långtifrån förenklat och får merparten av självhjälpslitteraturen att blekna." Roger Bengtsson, IKON1931

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok