Hur blir man matematisk? : att skapa nya relationer till matematik och genus i arbetet med yngre barn
ISBN9789147093243
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnna Palmer
Publiceringsår2011-08-18
FörlagLiber AB
Antal sidor128
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-18

Hur blir man matematisk? : att skapa nya relationer till matematik och genus i arbetet med yngre barn

av Anna Palmer

 • ISBN: 9789147093243
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-18
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 128
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lina O
  249 kr

  Ny

 • Vasiliki V
  249 kr

  Bra skick

Om Hur blir man matematisk? : att skapa nya relationer till matematik och genus i arbetet med yngre barn

Boken Hur blir man matematisk? : att skapa nya relationer till matematik och genus i arbetet med yngre barn släpptes år 2011 och är skriven av Anna Palmer.

Den består av 128 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Hur blir man matematisk? : att skapa nya relationer till matematik och genus i arbetet med yngre barn begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 249 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken tar ett helhetsgrepp om frågan om identitet, matematik och genus i förskola och skola. Den beskriver hur identitet formas i sociala samspel, miljöer och media. Den nya upplagan innehåller ett nytt kapitel som tar upp ny forskning om självförståelse i relation till matematik. Nytt är även kapitlet om den internationella strömningen STEAM (Science, Technology, Engineering, Art och Mathematics) som knyter an till frågor om likvärdighet, jämställdhet och feminism. Läs mer Boken förhåller sig till aktuella styrdokument och läroplaner och vänder sig till blivande och verksamma lärare. Om författarna Anna Palmer är docent i ämnet förskoledidaktik och föreståndare för Avdelningen för förskollärarutbildning och förskoleforskning vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 249 kr
 Letar efter nypriser..