Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019
ISBN9789198382785
FormatHäftad
FörfattareAndreas Rahim
Publiceringsår2017-09-20
FörlagResults AB
Antal sidor311
SpråkSvenska

Häftad • 2017-09-20

Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019

av Andreas Rahim

  • ISBN: 9789198382785
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2017-09-20
  • Förlag: Results AB
  • Antal sidor: 311
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019

Boken Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 släpptes år 2017 och är skriven av Andreas Rahim.

Den består av 311 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Results AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Över 300 sidor fullmatade med tips från en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet. Författaren Andreas Rahim har själv skrivit 2,0 på högskoleprovet och ligger bakom sajten www.hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, intervjuats av bl a Metro, tidigare varit provledare på högskoleprovet under flera år och dessutom skrivit över ett dussintal populära högskoleprovsböcker under de senaste 8 åren. Tack vare högskoleprovet arbetar han idag som läkare. I den här heltäckande boken, den mest omfattande till högskoleprovet hittills, lär han dig genom ett pedagogiskt och genomtänkt upplägg, hur du ändrar sättet på vilket du löser uppgifterna på provet och hur du kan lösa flera typer av uppgifter utan att räkna alls eller endast minimalt. Författaren avslöjar de supereffektiva lösningstekniker, tips, knep och genvägar som gav honom 2,0 och som alla kan lära sig. Boken innehåller dessutom lösningar till flera tidigare högskoleprov och går genom matematiken du behöver kunna (varvat med exempel hämtade från riktiga högskoleprov). Jämför oss gärna med andra böcker på marknaden, eller läs ett gratis utdrag ur boken på www.hpboken.se, så kommer du snabbt att märka skillnaden. Författaren lär dig på ett tydligt och strukturerat sätt hur du, under enorm tidspress och på snabbast möjliga sätt, avgör vilket svarsalternativ som är rätt. Boken kommer att spara dig massor med tid och i grunden förändra hur du tänker på högskoleprovet och hur du attackerar uppgifterna. För att skapa grunden till boken löste författaren varenda högskoleprov sedan 2006 för att utveckla riktigt effektiva och innovativa tekniker och strategier, knep och genvägar som tar dig till rätt svar på kortast möjliga tid. Boken tar, förutom att lära dig hur man löser de olika provdelarna, ett helhetsgrepp om provet och hjälper dig från ögonblicket du bestämde dig för att skriva högskoleprovet med förberedelser, planering, m.m. tills dess att du lämnar provsalen. Börja den fantastiska resan mot ett toppresultat på högskoleprovet redan idag med den här boken!

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok