Högskoleprovet.se Övningsbok
ISBN9789163902093
FormatHäftad
FörfattareGöran Gustavsson
Publiceringsår2020-02-16
FörlagNordic Academic Press
Antal sidor234
SpråkSvenska

Häftad • 2020-02-16

Högskoleprovet.se Övningsbok

av Göran Gustavsson

 • ISBN: 9789163902093
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2020-02-16
 • Förlag: Nordic Academic Press
 • Antal sidor: 234
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -45% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mona S
  288 kr

  Bra skick

Om Högskoleprovet.se Övningsbok

Boken Högskoleprovet.se Övningsbok släpptes år 2020 och är skriven av Göran Gustavsson.

Den består av 234 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Nordic Academic Press.

Köp Högskoleprovet.se Övningsbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 189 kr (45%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Högskoleprovet övningsbok för provet 2021, bästsäljaren som garanterat höjer ditt provresultat, ger dig superb kunskap och träning. Fullproppad med smarta lösningsknep, strategier och tips. Alla delar förklaras ingående men lättförståeligt.Högskoleprovet övningsbok består av 234 sidor, fullproppad med relevant information som hjälper dig att skriva toppresultat på högskoleprovet.Boken är skapad av pedagogiska experter och är sveriges mest använda övningsbok för provet. Tiotusentals användare har höjt sitt provresultat markant med hjälp av boken.Du tränar på autentiska uppgifter samt får pedagogisk handledning med massor av smarta lösningsförslag.Högskoleprovet övningsbok är uppbyggd precis som det riktiga provet och innehåller alla delar som kommer på högskoleprovet. Du får ta del av en rad smarta tips, knep och lösningsstrategier.Förlaget har satsat mycket på att skapa en bok där övningsmetodiken är överskådlig och förståelig, en bok där fokus ligger på att läsaren ska ta till sig informationen i boken och därigenom uppnå ett bättre resultat på högskoleprovet.Genom att plugga till högskoleprovet med hjälp av övningsboken kommer du få en djup insikt i mekanismerna bakom frågeställningarna. Du kommer att förstå hur olika typer av frågor är uppbyggda och veta det smidigaste sättet att komma fram till rätt svar. Du kommer inte tveka eller känna dig osäker – du kommer snabbt kunna komma fram till rätt lösning, då övningsboken gett dig alla nödvändiga förkunskaper.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 229 kr   Spara 45% mot nypris
Ny från 418 kr