Hitta kursvinnare : konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys
ISBN9789189212459
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2012-04-18
FörlagAktiespararna Kunskap
Antal sidor147
SpråkSvenska

Häftad • 2012-04-18

Hitta kursvinnare : konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys

 • ISBN: 9789189212459
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-04-18
 • Förlag: Aktiespararna Kunskap
 • Antal sidor: 147
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin G
  259 kr

  Bra skick

Om Hitta kursvinnare : konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys

Boken Hitta kursvinnare : konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys släpptes år 2012.

Den består av 147 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Aktiespararna Kunskap.

Köp Hitta kursvinnare : konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En genomarbetad analys är en bra grund för att lyckas med aktieplaceringar. I denna bok presenteras en analysmetod som under många år använts framgångsrikt av medlemmar i den amerikanska aktiespararorganisationen National Association of Investors Corporation (NAIC), i dagligt tal kallad Better Investing. I boken Hitta kursvinnare beskrivs hur bra och köpvärda aktier kan hittas tillsammans med datorprogrammet med samma namn, framtaget av Aktiespararna. Ett långsiktigt synsätt, riskspridning, regelbundet sparande och ett aktieurval grundat på noggrann analys är några viktiga beståndsdelar i den metod som presenteras i boken. Du får konkreta råd som hjälper dig hitta rätt tidpunkt att köpa, hur riskerna fördelas i din aktieportfölj och inte minst hur du ska välja ut rätt aktier. Boken består bland annat av följande avsnitt: * Aktiespararnas Gyllene Regler * Aktieanalysens grunder * Val av aktier för analys * Aktieanalysens sju steg * Utvärdering av aktieanalysen * Portföljförvaltning * Konsten att sälja * Information från börsbolagen Grundläggande kunskaper kring nyckeltal som brukar användas vid aktieanalys underlättar läsningen av boken. Boken ingår i Aktiespararnas utbildningsmodell Aktiekunskap ABC. Hitta kursvinnare bygger på en amerikansk förlaga. Den svenska versionen har bearbetats och skrivits av Anders Haskel. Anders Haskel har lång erfarenhet av aktieanalys och kapitalförvaltning från arbete vid flera banker och värdepappersbolag. Han skriver regelbundet börskrönikor i tidningen Aktiespararen. Anders Haskel har tidigare även arbetat som reporter och börsskribent på Finanstidningen och Veckans Affärer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr