Historisk teori och metod
ISBN9789144068732
Upplaga3
FormatFlexband
Publiceringsår2011-08-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor349
SpråkSvenska

Flexband • 2011-08-24

Historisk teori och metod

 • ISBN: 9789144068732
 • Upplaga: 3
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2011-08-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 349
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

509 kr

Ej tillgänglig

769 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -39% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Henrik O
  309 kr

  Bra skick

Om Historisk teori och metod

Boken Historisk teori och metod släpptes år 2011.

Den består av 349 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Historisk teori och metod begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 200 kr (39%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna klassiska introduktion till historiska studier diskuteras en rad viktiga frågor om historiker och deras arbete. Varför studerar vi historia? Vad har vi för nytta av historisk kunskap? Hur bygger vi upp vår kunskap om det förflutna? Hur kan man värdera historiska källor? Vilka olika typer av historia skrivs i dag?Det är svåra och ibland kontroversiella frågor, men John Tosh är en skicklig ciceron och i denna internationellt mycket uppskattade bok visar han med skarp blick och livlig penna hur vår historiska kunskap påverkas av källornas karaktär och historikernas metoder.I den tredje svenska upplagan (femte engelska) har innehållet både uppdaterats och utökats. Till de grundligt omarbetade delarna hör avsnitten om genushistoria, muntlig historia och kulturhistoria. Därutöver har det tillkommit nya avsnitt om globalhistoria, jämförande historia och postkolonialism.Boken vänder sig till studerande i historia och angränsande ämnen. Den har översatts av Gunnar Sandin och inleds med ett svenskt förord av professor Thomas Lindkvist.Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr   Spara 39% mot nypris
 Letar efter nypriser..