Heureka! : fysik för gymnasieskolan, kurs B
ISBN9789127567221
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2005-02-23
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor480
SpråkSvenska

Häftad • 2005-02-23

Heureka! : fysik för gymnasieskolan, kurs B

 • ISBN: 9789127567221
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-02-23
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 480
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anne H
  109 kr

  Bra skick

 • Lenny N
  109 kr

  Bra skick

 • Okan S
  159 kr

  Bra skick

 • Anton T
  259 kr

  Bra skick

 • Sedat K
  309 kr

  Ny

Om Heureka! : fysik för gymnasieskolan, kurs B

Boken Heureka! : fysik för gymnasieskolan, kurs B släpptes år 2005.

Den består av 480 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Heureka! : fysik för gymnasieskolan, kurs B begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

NYHET! Den plötsliga, fördjupade insikten – alla har nog hört historien om Arkimedes som störtade upp ur badkaret, överväldigad av sina känslor när han förstått ett fysikaliskt samband! Nytt fysikläromedel Insikt och fascination präglar också Natur och Kulturs nya fysikläromedel för gymnasieskolan – Heureka. Med rötterna i den välrenommerade Fysik för gymnasieskolan erbjuder vi nya böcker i sprakande fyrfärg, med en ton som redan från början engagerar eleverna. Men inriktningen på förståelse och den lugna, berättande framställningen finns kvar. Det hindrar inte att läsaren ibland ställs inför utmaningar som saknar färdigt svar i bokens facit. Det bästa finns kvar Kommer fysikläraren att känna igen sig i den nyskrivna texten? Ja, det tror vi. Strukturen är noga genomtänkt. De klargörande övningsuppgifterna finns kvar men presenteras i ny dräkt. I texten finns gott om lösta exempel. Enkla kontrolluppgifter är insprängda i framställningen för att befästa förståelsen. En nyhet är Tänk till!-uppgifterna, där läsaren får stanna upp och fundera, helst tillsammans med några kamrater. För alla elever I Heureka är fysiken huvudsaken. Matematiken hålls på enklast tänkbara nivå, men vikten av matematiska modeller framhålls. A-boken kan man i princip läsa utan kunskaper i trigonometri. Förståelsen underlättas av kvalitativa resonemang. I varje kapitel finns en tydlig uppdelning mellan stoff som är viktigt för att kunna följa den fortsatta kursen och sådant som är av mera orienterande eller kanske svårare natur. Kurs B och problemhäften Heureka kurs B är en ny komponent i detta läromedelspaket, som består av läroböcker, webbstöd och lärarhandledningar för kurs A och B. De uppskattade häftena Övningar och problem omarbetas för att passa de nya böckerna. Heureka – nätbaserat stödmaterial Till Heureka A finns ett stödmaterial på Internet, som utvecklats av Theducation AB i samarbete med Natur och Kultur samt Heurekas författare. Materialet följer lärobokens uppläggning och innehåller bl a simuleringar, interaktiva presentationer, typuppgifter, diagnoser och externa länkar. Stödmaterial till kurs B är under arbete. För ytterligare information, se www.heureka.nu.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..