Hem och förskola : samverkan i förändring
ISBN9789147084265
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnette Sandberg, Tuula Vuorinen
Publiceringsår2007-07-06
FörlagLiber AB
Antal sidor128
SpråkSvenska

Häftad • 2007-07-06

Hem och förskola : samverkan i förändring

av Anette Sandberg och Tuula Vuorinen

 • ISBN: 9789147084265
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-07-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 128
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Agnes L
  139 kr

  Ny

 • Linda K
  189 kr

  Ny

 • Josefin J
  199 kr

  Ny

Om Hem och förskola : samverkan i förändring

Boken Hem och förskola : samverkan i förändring släpptes år 2007 och är skriven av Anette Sandberg och Tuula Vuorinen.

Den består av 128 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Hem och förskola : samverkan i förändring begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad innebär egentligen samverkan mellan hem och förskola, och hur upplever föräldrar och personal att samverkan fungerar? Det är två viktiga frågor som författarna Anette Sandberg och Tuula Vuorinen besvarar i denna bok.. Läs mer De har intervjuat förskollärare och föräldrar om deras syn på samverkan och presenterar delar av dessa intervjuer i boken. Författarna diskuterar också begreppet samverkan och beskriver olika samverkansformer som förekommer inom förskolan. Innehållet i denna upplaga har reviderats i förhållande till nu gällande läroplan för förskolan (Skolverket 2018) avseende föräldrasamverkan. Boken har också kompletterats med ett innehåll relaterat till områdena mångfald, digitala medier samt inskolning. Boken riktar sig till blivande lärare samt till personal som redan är verk sam i förskolan. Tanken är att den ska inspirera till både reflektion och givande diskussioner inom lärarutbildningen samt till fruktbara möten mellan personal och föräldrar. Om författarna ANETTE SANDBERG är professor i pedagogik med inriktning mot förskolan. TUULA VUORINEN är universitetsadjunkt i pedagogik. Författarna har lång och gedigen erfarenhet av förskoleverksamhet. De är båda verksamma inom förskollärarutbildningen vid Mälardalens Högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr
 Letar efter nypriser..