Hela världen - Samhälleliga och kulturella perspektiv på miljökrisen
ISBN9789144026978
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnders Öckerman, Eva Friman
Publiceringsår2003-03-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor334
SpråkSvenska

Häftad • 2003-03-25

Hela världen - Samhälleliga och kulturella perspektiv på miljökrisen

av Anders Öckerman och Eva Friman

 • ISBN: 9789144026978
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-03-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 334
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan W
  109 kr

  Bra skick

 • Joakim J
  209 kr

  Bra skick

Om Hela världen - Samhälleliga och kulturella perspektiv på miljökrisen

Boken Hela världen - Samhälleliga och kulturella perspektiv på miljökrisen släpptes år 2003 och är skriven av Anders Öckerman och Eva Friman.

Den består av 334 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hela världen - Samhälleliga och kulturella perspektiv på miljökrisen begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken tar sin utgångspunkt i den globala ekologiska krisen, en av mänsklighetens och samhällets avgörande framtidsfrågor. Miljöproblemen måste beskrivas naturvetenskapligt, men dess orsaker, verkningar och lösningar sträcker sig långt bortom naturvetenskap och teknik. I de olika kapitlen presenteras och diskuteras främst humanistiska och samhällsvetenskapliga perspektiv på krisen och hur individer och grupper svarar på den. Boken kompletterar mer naturvetenskaplig miljölitteratur. Den lämpar sig som en mångvetenskaplig introduktion i ämnen som humanekologi, miljövetenskap och miljö- och utvecklingsstudier men vänder sig till alla med intresse för människan, samhället och miljöfrågorna. I boken medverkar: Björn Forsberg, Eva Fridman, Jessika Grahm, Lovisa Hagberg, Stig-Olof Holm, Alf Hornborg, Markus Larsson, Henrik Lång, Christer Nordlund, Ingvar Rönnbäck, Sofia Åkerberg och Anders Öckerman.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr