Hantera konflikter - men hur?: metodbok för pedagoger (e-bok)
ISBN9789188298270
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGunilla O Wahlström
Publiceringsår1996-05-20
FörlagLiber AB
Antal sidor152
SpråkSvenska

Häftad • 1996-05-20

Hantera konflikter - men hur?: metodbok för pedagoger (e-bok)

av Gunilla O Wahlström

 • ISBN: 9789188298270
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1996-05-20
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 152
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

Om Hantera konflikter - men hur?: metodbok för pedagoger (e-bok)

Boken Hantera konflikter - men hur?: metodbok för pedagoger (e-bok) släpptes år 1996 och är skriven av Gunilla O Wahlström.

Den består av 152 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Hantera konflikter - men hur?: metodbok för pedagoger (e-bok) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är en metodbok för pedagoger som vill utnyttja den möjlighet att växa och utvecklas som ligger öppen för alla som vågar försöka ta itu med olösta konflikter. På arbetsplatsen, i kassakön i mataffären, i bilen på väg till jobbet. Ständigt konfronteras vi med konflikter. Vissa är små, och lätta att lösa, andra kräver mer tid och engagemang om en vill att knuten ska lösas upp. Med hjälp av denna bok får läsaren de verktyg som behövs för att lösa konflikter i vardagen. Genom att visa upp olika situationer och ge olika exempel visar Gunilla O. Wahlström hur konflikter kan lösas på ett fördelaktigt sätt, och hur detta kan underlätta i undervisning och pedagogisk verksamhet. Gunilla O. Wahlström är en välkänd och högt uppskattad författare, föreläsare och pedagog. Wahlström är i grunden lågstadielärare, utöver detta har hon även utbildat sig i konflikthantering och psykosociala arbetssätt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr