Handledning i professionsgrupper - Ett systemteoretiskt perspektiv på handledning
ISBN9789144003641
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLiv Gjems
Publiceringsår1997-10-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor152
SpråkSvenska

Häftad • 1997-10-28

Handledning i professionsgrupper - Ett systemteoretiskt perspektiv på handledning

av Liv Gjems

  • ISBN: 9789144003641
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 1997-10-28
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 152
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

315 kr

Ej tillgänglig

349 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Handledning i professionsgrupper - Ett systemteoretiskt perspektiv på handledning

Boken Handledning i professionsgrupper - Ett systemteoretiskt perspektiv på handledning släpptes år 1997 och är skriven av Liv Gjems.

Den består av 152 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp den ny för 315 kr hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Handledning är en viktig källa till lärande och utveckling som har fått stor uppmärksamhet de senaste åren. I denna bok presenteras en handledningsmodell vars syfte är att tillvarata och utveckla kompetensen i professionsgrupper som arbetar med människor. Mot bakgrund av egna erfarenheter från handledning av grupper inom förskola, skola, omvårdnad och socialt arbete visar författaren hur man lägger upp handledningen på ett systematiskt sätt så att deltagarna på bästa sätt kan utveckla sin yrkeskompetens. Utgångspunkten är ett systemteoretiskt perspektiv där förståelsen av relationer mellan människor samt mellan människor och deras omgivning står i fokus. Inledningsvis behandlas handledningsbegreppet och handledningens aktörer samt centrala systemteoretiska begrepp. Därefter följer bl.a. redogörelser för vilka omständigheter som påverkar relationen mellan handledaren och deltagarna, det enskilda samtalets struktur, vad handledaren kan göra för att utveckla handledningsprocessen i samarbete med deltagarna samt kommunikations- och grupprocesser i handledningssammanhang.Boken är lämplig som kurslitteratur inom lärarutbildning, barn- och ungdomspedagogisk utbildning samt i ämnen som pedagogik, psykologi, omvårdnad och socialt arbete. Den är även av stort intresse för yrkesverksamma inom dessa områden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..