Handelsbolag och enkla bolag : en lärobok
ISBN9789139205661
Upplaga6
FormatHäftad
FörfattareTorsten Sandström
Publiceringsår2010-08-17
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor143
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-17

Handelsbolag och enkla bolag : en lärobok

av Torsten Sandström

 • ISBN: 9789139205661
 • Upplaga: 6
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-17
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 143
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vivianne H
  209 kr

  Bra skick

 • Nathalie F
  209 kr

  Ny

Om Handelsbolag och enkla bolag : en lärobok

Boken Handelsbolag och enkla bolag : en lärobok släpptes år 2010 och är skriven av Torsten Sandström.

Den består av 143 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Handelsbolag och enkla bolag : en lärobok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna bok presenteras i lättillgänglig form regelsystemet kring företagen i 1980 års lag om handelsbolag och enkla bolag (HBL). Båda bolagsformerna har stor praktisk betydelse. Inom den svenska varuhandeln och servicesektorn finns omkring 100 000 handelsbolag (inklusive varianten kommanditbolag). Hur många enkla bolag som finns är okänt på grund av att samverkansformen inte kräver registrering. Men antalet är betydande det enkla bolaget är nämligen en smidig form för organisering av samarbete, inte bara mellan privatpersoner utan också mellan aktiebolag och andra juridiska personer. Bakom kontraktsrubriker som exv. aktieägaravtal, samarbetsavtal, joint venture eller konsortium döljer sig många gånger ett enkelt bolag. Boken vänder sig främst till studenter vid landets jurist- ochekonomutbildningar. Den praktiska linje som löper genom framställningenmedför att boken även kan vara till nytta för den som avser attstarta samverkan i handelsbolag, kommanditbolag eller enkelt bolag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr