Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård
ISBN9789127131200
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2014-01-03
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor191
SpråkSvenska

Inbunden • 2014-01-03

Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård

 • ISBN: 9789127131200
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2014-01-03
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 191
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -20% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Baris ö
  259 kr

  Ny

 • Angelica L
  300 kr

  Ny

Om Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård

Boken Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård släpptes år 2014.

Den består av 191 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 66 kr (20%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att skriva uppsats inom vårdvetenskap är en alldeles särskild och utmanande uppgift. Med Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik får du chans att fördjupa dig i ett ämne som du brinner lite extra för. Som student förväntas du självständigt kunna planera och genomföra ditt projekt. Centrala frågor som behöver besvaras är: Vilken är min frågeställning? Vilken metod ska jag välja och hur går jag konkret tillväga?Handbok i uppskrivande och forskningsmetodik för studenter inom hälso- och vårdvetenskap guidar dig genom arbetsprocessen på ett mycket överskådligt och lättillgängligt sätt. Författaren tar upp tre vanliga typer av uppsatser som bygger på enkätstudien, intervjustudien och litteraturstudien. Olika vetenskapliga teorier och metoder presenteras på ett användbart sätt. Att skriva uppsats är ett hantverk och med rätt verktyg behöver det inte vara så svårt. Det kan till och med vara riktigt spännande.Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik vänder sig i första hand till dig som ska göra ett examensarbete inom omvårdnad, sjukgymnastik eller arbetsterapi.Om författarenJimmie Kristensson är legitimerad sjuksköterska, doktor i medicinsk vetenskap och universitetslektor i omvårdnad vid Lunds universitet. Han är forskare och lärare vid sjuksköterskeprogrammet och har handlett uppsatser sedan 2005. Dessutom är han utbildad journalist.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr   Spara 20% mot nypris
Ny från 325 kr