Handbok i rättspsykologi
ISBN9789147052875
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2008-07-04
FörlagLiber AB
Antal sidor544
SpråkSvenska

Inbunden • 2008-07-04

Handbok i rättspsykologi

 • ISBN: 9789147052875
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2008-07-04
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 544
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Renato A
  359 kr

  Ny

 • Daniel C
  559 kr

  Bra skick

Om Handbok i rättspsykologi

Boken Handbok i rättspsykologi släpptes år 2008.

Den består av 544 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Handbok i rättspsykologi begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna grundbok i rättspsykologi ger en heltäckande bild av den vetenskapligt baserade rättspsykologiska forskningen. Boken täcker även områdets många delteman, t.ex. vittnespsykologi, förhörsmetodik, gärningsmannaprofilering, bevisvärdering och viktimologi.Läs merEn viktig del är också att ge kunskaper om de grundläggande psykologiska teorier och principer som rättspsykologin vilar på, som bland annat kognitiv psykologi, utvecklingspsykologi, socialpsykologi och psykopatologi. Boken täcker hela rättskedjans kronologi från psykologiska aspekter på brottsutredning och spaning till den utredning och behandling inom rättspsykiatrin och kriminalvården.Om författarnaBoken är skriven under huvudredaktion av Sven Å. Christianson, professor i psykologi vid psykologiska institutionen, Stockholms universitet och Pär Anders Granhag, professor i psykologi vid psykologiska institutionen, Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..