Hälsovägledning : från tanke till ord och handling
ISBN9789144026558
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareCatrine Kostenius, Anna-Karin Lindqvist
Publiceringsår2006-08-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2006-08-25

Hälsovägledning : från tanke till ord och handling

av Catrine Kostenius och Anna-Karin Lindqvist

 • ISBN: 9789144026558
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-08-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vendela C
  209 kr

  Bra skick

Om Hälsovägledning : från tanke till ord och handling

Boken Hälsovägledning : från tanke till ord och handling släpptes år 2006 och är skriven av Catrine Kostenius och Anna-Karin Lindqvist.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hälsovägledning : från tanke till ord och handling begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det finns idag många olika yrkeskategorier, till exempel sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, lärare och arbetsledare, som arbetar med hälsovägledning.Denna bok ger en teoretisk beskrivning av begrepp inom området, såsom empowerment, hälsopedagogik och promotion, samt en rad hälsopedagogiska verktyg som motivationsanalys, mental träning och PBL. Författarna kopplar teoretiska modeller och idéer om hälsosamma beteendeförändringar till konkret hälsoarbete.Hälsovägledning vänder sig till alla som utbildar sig inom vård och omsorg. Den kan även användas av redan yrkesverksamma inom dessa områden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr