Hälsopedagogik Elevbok
ISBN9789140694225
Upplaga2
FormatKartonnage
FörfattareTove Phillips
Publiceringsår2017-02-15
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Kartonnage • 2017-02-15

Hälsopedagogik Elevbok

av Tove Phillips

 • ISBN: 9789140694225
 • Upplaga: 2
 • Format: Kartonnage
 • Publiceringsår: 2017-02-15
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Raluca C
  359 kr

  Ny

Om Hälsopedagogik Elevbok

Boken Hälsopedagogik Elevbok släpptes år 2017 och är skriven av Tove Phillips.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Hälsopedagogik Elevbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 235 kr (44%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hälsopedagogik är ett heltäckande läromedel för kursen med samma namn. Läromedlet består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb. Hälsopedagogik innehåller 10 teman:Perspektiv på hälsaFolkhälsoarbeteDet salutogena perspektivetArbete, fritid och hälsaInflytande, delaktighet och jämställdhetFrisk- och riskfaktorerKriser och krishanteringLagar, mål och reglerHälsoanalys Att möta och bemötaHälsopedagogik tar upp allt ifrån faktorer som påverkar hälsan till folkhälsoarbete, krishantering och hälsoanalys. Denna andra upplaga har uppdaterats med aktuell forskning och statistik, övningar och texter har delvis skrivits om. Här finns fördjupningar inom olika områden, till exempel Idrottspsykologi och Innanförskap och utanförskap i sociala medier samt ett helt nytt kapitel om Interaktion och kommunikation.  Läromedlet behandlar frågor som varför den psykiska ohälsan har ökat och hur hälsan påverkas av kost, motion, droger och stress.Hälsopedagogik i korthet: • består av elevbok, digitalt läromedel, lärarhandledning och lärarwebb• tar upp allt ifrån faktorer som påverkar hälsan till folkhälsoarbete, krishantering och hälsoanalys

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 304 kr   Spara 44% mot nypris
Ny 539 kr