Hälsopedagogik
ISBN9789147103690
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2011-07-05
FörlagLiber AB
Antal sidor288
SpråkSvenska

Häftad • 2011-07-05

Hälsopedagogik

 • ISBN: 9789147103690
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-07-05
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 288
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

522 kr

Ej tillgänglig

549 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -50% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emilia M
  259 kr

  Ny

 • Johanna A
  259 kr

  Bra skick

 • Åsa S
  334 kr

  Bra skick

Om Hälsopedagogik

Boken Hälsopedagogik släpptes år 2011.

Den består av 288 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Hälsopedagogik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 263 kr (50%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hälsopedagogik är ett läromedel som engagerar. Eleverna förvärvar inte bara grundläggande kunskap om hälsopedagogiska begrepp, teorier och perspektiv. De får även ta ställning till och reflektera över frågor om hälsa, friskfaktorer och riskfaktorer, både på både det personliga och det globala planet.Läs merUtmärkande drag- En riklig mängd uppgifter avrundar varje kapitel. Eleverna får chans att träna begrepp, repetera, reflektera och tillämpa kapitelinnehållet. - Layouten till boken är framtagen tillsammans med elever och lärare.- Upplägg som fokuserar på att engagera eleverna genom praktiska övningar och intressanta frågeställningar.- Behandlar grundläggande hälsopedagogiska begrepp, teorier och perspektiv.- Begreppsförklaringar i marginalen underlättar läsningen.Hälsopedagogik tar upp olika frisk- och riskfaktorer som påverkar hälsan samt vad som menas med ett salutogent förhållningssätt. Dessutom speglas människors hälsa i ett miljö-, historiskt- och internationellt perspektiv samt med tanke på olika sociala och kulturella aspekter.Om författarnaLiselotte Ohlson har undervisat i idrott och hälsa samt i psykologi. Dessutom har hon arbetat med nationella och internationella projekt med anknytning vård och omsorg, sociala frågor, idrott, sex och samlevnad samt ledarutbildningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr   Spara 50% mot nypris
 Letar efter nypriser..