Hälsofrämjande möten : från barnhälsovård till palliativ vård
ISBN9789144070452
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnna Hertting, Margareta Kristenson
Publiceringsår2012-11-09
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor242
SpråkSvenska

Häftad • 2012-11-09

Hälsofrämjande möten : från barnhälsovård till palliativ vård

av Anna Hertting och Margareta Kristenson

 • ISBN: 9789144070452
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-11-09
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 242
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marianne G
  154 kr

  Bra skick

 • Angie T
  309 kr

  Bra skick

Om Hälsofrämjande möten : från barnhälsovård till palliativ vård

Boken Hälsofrämjande möten : från barnhälsovård till palliativ vård släpptes år 2012 och är skriven av Anna Hertting och Margareta Kristenson.

Den består av 242 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hälsofrämjande möten : från barnhälsovård till palliativ vård begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 154 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varje dag sker tusentals möten i svensk hälso- och sjukvård. Dessa möten fungerar många gånger bra och patienten går stärkt ur sitt möte. Men alltför ofta blir det inte så. Det framgår i nationella patientenkäter och forskning.Det goda, hälsofrämjande mötet stärker människors tilltro till sin egen förmåga. Eftersom tankar och känslor är nära kopplade till fysiologiska reaktioner kan ett hälsofrämjande möte också stärka individens läkeförmåga. Om vi på ett klokt sätt kombinerar dessa kunskaper med andra medicinska landvinningar öppnas nya möjligheter för framtidens hälso- och sjukvård.Boken beskriver de principer som ett hälsofrämjande möte bygger på och illustrerar hur det kan se ut i praktiken. I boken framgår även att bemötande är en kompetens som går att lära sig. Exempel ges från många delar av vården och författarna representerar flera professioner. De vill med sina erfarenheter stödja det nytänkande som krävs för att få till stånd en mer hälsofrämjande vård och omsorg.Boken vänder sig till alla som vill utveckla sin förståelse för mötets betydelse för patientens hälsa: yrkesverksamma, studenter på grund- och avancerad nivå, chefer, tjänstemän och beslutsfattare inom hälso- och sjukvård. För den intresserade allmänheten är boken en värdefull guide till en ny patientroll.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 154 kr
 Letar efter nypriser..