Hälsoekonomi
ISBN9789144048437
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnders Anell
Publiceringsår2009-08-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor122
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-30

Hälsoekonomi

av Anders Anell

 • ISBN: 9789144048437
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 122
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vanna V
  209 kr

  Ny

Om Hälsoekonomi

Boken Hälsoekonomi släpptes år 2009 och är skriven av Anders Anell.

Den består av 122 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hälsoekonomi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 184 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hälso- och sjukvården utgör en mycket stor andel av Sveriges ekonomi och påverkar dagligen många människors liv och välbefinnande. Det är därför angeläget att vårdens finansiering fungerar på ett tillfredsställande sätt och att vårdresurserna används inom de områden där de genererar mest nytta. Den här läroboken ger en introduktion till tre viktiga områden inom hälsoekonomi som på olika sätt berör resursfördelning och resursutnyttjande i vården:vårdens finansieringersättningsprinciper för vårdgivarehälsoekonomiska utvärderingar. Boken vänder sig till beslutsfattare på alla nivåer inom vården. En viktig målgrupp är framtida beslutsfattare. Den är således även avsedd som kurslitteratur inom främst vårdutbildningar av olika slag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 184 kr
 Letar efter nypriser..