Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar
ISBN9789147126989
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareLars Zanderin, Annika Staaf, Lotta Wendel
Publiceringsår2018-01-19
FörlagLiber AB
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 2018-01-19

Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar

av Lars Zanderin, Annika Staaf och Lotta Wendel

 • ISBN: 9789147126989
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-01-19
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 144
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -77% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julius B
  135 kr

  Ny

Om Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar

Boken Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar släpptes år 2018 och är skriven av Lars Zanderin, Annika Staaf och Lotta Wendel.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 257 kr (77%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hälso- och sjukvårdsrätt är en bok för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller som kommer i kontakt med hälso- och sjukvårdens rättsliga regleringar.Läs merHälso- och sjukvårdsrätt är en bok för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller som kommer i kontakt med hälso- och sjukvårdens rättsliga regleringar.Boken redogör på ett lättillgängligt sätt för de delar av juridiken som avhandlar området. Den belyser även sjukvårdens bestämmelser om samverkan, i synnerhet med socialtjänsten, det vill säga anknytande bestämmelser inom andra rättsområden. I anslutning till varje kapitel finns instuderingsfrågor och lästips.Regelsystemen är uppföljda fram till den 1 september 2017, men hänsyn har även tagits till den kommande nya kommunallagen (2017:725) som träder ikraft den 1 januari 2018 samt till det nya den dataskyddsförordningen (EU 2016/679) eller GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018.Om författarnaAnnika Staaf är jur. kand. och fil. dr i rättssociologi samt docent i socialt arbete inriktning rättsvetenskap. Hon arbetar som universitetslektor i rättsvetenskap vid Malmö högskola, knuten till institutionen för kriminologi, samt avdelningarna för socialt arbete och rättsvetenskap vid Linné universitetet.Lotta Wendel är jur. kand. och universitetsadjunkt vid Malmö högskola samt knuten till juridiska institutionen vid Lunds universitet. Lars Zanderin är fi l. lic. i statsvetenskap, fi l.dr i rättssociologi och universitetslektor (em.) i politologi vid Linnéuniversitetet samt knuten till Enheten för rättssociologi vid Lunds universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 76 kr   Spara 77% mot nypris
Ny från 333 kr