Hållbart ledarskap i skolan
ISBN9789144046259
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-03-07
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor260
SpråkSvenska

Häftad • 2008-03-07

Hållbart ledarskap i skolan

 • ISBN: 9789144046259
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-03-07
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 260
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

430 kr

Ej tillgänglig

559 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -61% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Madeleine M
  169 kr

  Bra skick

 • Mia A
  209 kr

  Bra skick

Om Hållbart ledarskap i skolan

Boken Hållbart ledarskap i skolan släpptes år 2008.

Den består av 260 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hållbart ledarskap i skolan begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 261 kr (61%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken tar författarna upp en av ledarskapets viktigaste men ofta försummade aspekter - hållbarhet. Författarna diskuterar sju principer för hållbart ledarskap:Djup i lärandet framför ytliga provresultatLängd och långsiktighet genom planerade och effektivt hanterade ledarskiftenBredd i inflytandet, genom att skolledning blir ett gemensamt ansvarRättvisa genom att ledningens handlande aktivt gynnar andra skolorMångfald och sammanhållning i stället för standardisering och likriktningResursrikedom som bevarar och förnyar snarare än bränner ut ledares krafterBevarande som bygger på det bästa ur det förflutna för att skapa en bättre framtidDenna synnerligen angelägna bok vänder sig till lärarstuderande och deltagare i rektorsutbildning samt verksamma lärare och skolledare. Den kan också bidra till fördjupad kunskap och diskussion om skolledning och skolutveckling för verksamma politiker och tjänstemän på kommunal och statlig nivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 169 kr   Spara 61% mot nypris
 Letar efter nypriser..