Hållbar utveckling och ekonomi
ISBN9789144060095
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMarkus Larsson, Leif Bratt, Johanna Sandahl
Publiceringsår2011-01-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor304
SpråkSvenska

Häftad • 2011-01-20

Hållbar utveckling och ekonomi

av Markus Larsson, Leif Bratt och Johanna Sandahl

 • ISBN: 9789144060095
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-01-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 304
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julia Z
  259 kr

  Ny

Om Hållbar utveckling och ekonomi

Boken Hållbar utveckling och ekonomi släpptes år 2011 och är skriven av Markus Larsson, Leif Bratt och Johanna Sandahl.

Den består av 304 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hållbar utveckling och ekonomi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 200 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med klimatförändringar, en snabbt minskande biologisk mångfald och en rad andra globala miljöhot har vi pressat ekosystemen långt över vad de tål. Att förhindra en ekologisk kollaps samtidigt som miljarder människor ska lyftas ur fattigdom ställer nya krav på det ekonomiska systemet. Det krävs en ny ekonomi som inte bara syftar till utveckling och ökad välfärd utan även till civilisationens överlevnad på jorden. Boken ger en introduktion till forskningen om planetens gränser, begreppet hållbar utveckling, ekologisk ekonomi, framväxten av dagens ekonomiska system och de grundläggande mikroekonomiska teorier som systemet vilar på. Här presenteras diskussionen om kopplingen mellan ekonomisk tillväxt och hållbar utveckling samt aktuell forskning om resiliens, socialt kapital och entreprenörskap för hållbar utveckling. Hållbar utveckling och ekonomi inom planetens gränser vänder sig till dig som studerar på utbildningar inom ekonomi, miljövetenskap och utvecklingsstudier, men även till dig som inte är student men ändå är intresserad av ekonomins roll i arbetet mot en hållbar utveckling. Boken inleds med ett förord av Anders Wijkman, f.d. EU-parlamentariker och vice ordförande i Romklubben och Tällberg Foundation.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 200 kr
 Letar efter nypriser..