Hållbar utveckling - människa, miljö och samhälle
ISBN9789144035598
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2007-02-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor216
SpråkSvenska

Häftad • 2007-02-14

Hållbar utveckling - människa, miljö och samhälle

 • ISBN: 9789144035598
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-02-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 216
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda K
  359 kr

  Ny

Om Hållbar utveckling - människa, miljö och samhälle

Boken Hållbar utveckling - människa, miljö och samhälle släpptes år 2007.

Den består av 216 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Hållbar utveckling - människa, miljö och samhälle begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hållbar utveckling är ett mycket brett och komplicerat ämne, som i denna bok presenteras på ett både lättläst och strukturerat sätt.Boken vilar på naturvetenskaplig grund samtidigt som den utifrån ett tvärvetenskapligt betraktelsesätt behandlar frågeställningar som berör sambanden mellan resurser i naturen och vår livsstils påverkan på miljö och samhälle.Boken utgör också ett värdefullt redskap för problematisering av frågor om miljö och hållbar utveckling genom att tydliggöra hur olika människor ser på naturen, människan och samhället ur etiska, ideologiska eller andra perspektiv.Boken är avsedd för studier i gymnasieskolans kurser med innehållet miljökunskap, miljöteknik och miljöpolitik. Den är också lämplig som grundläggande lärobok i hållbar utveckling inom lärarutbildningen och tillgodoser de övergripande perspektiven miljö respektive hållbar utveckling.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr
 Letar efter nypriser..