Hållbar utveckling : en introduktion för ingenjörer och andra problemlösare
ISBN9789147093489
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2011-01-24
FörlagLiber AB
Antal sidor299
SpråkSvenska

Häftad • 2011-01-24

Hållbar utveckling : en introduktion för ingenjörer och andra problemlösare

 • ISBN: 9789147093489
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-01-24
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 299
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -54% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emma S
  259 kr

  Bra skick

 • Vendela D
  259 kr

  Ny

Om Hållbar utveckling : en introduktion för ingenjörer och andra problemlösare

Boken Hållbar utveckling : en introduktion för ingenjörer och andra problemlösare släpptes år 2011.

Den består av 299 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Hållbar utveckling : en introduktion för ingenjörer och andra problemlösare begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 299 kr (54%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna lärobok som vänder sig mot grundkurser i hållbar utveckling på universitet och högskolor har som målsättning att ge en förståelse av vad begreppet hållbar utveckling innebär. Författarna arbetar båda aktivt med hållbar utveckling både på KTH och Chalmers och ute i samhället och har mångårig erfarenhet av att undervisa i ämnet. Boken tar inledningsvis upp miljöhistoria och utvecklingen av begreppet hållbar utveckling samt nödvändig grundkunskap om ekologi och miljöeffekter. Men bokens huvudsakliga fokus ligger på innebörden av hållbar utveckling och vilka strategier som man kan använda för att uppnå en hållbar samhällsutveckling.Läs merEn yrkeskår som sätts i fokus är ingenjörerna som kommer att ha en nyckelroll i byggande av det hållbara samhället. Boken är rik på exempel och grundtonen är positiv. Mänskligheten kommer att kunna lösa de stora problem hon står inför om bara viljan finns. Idag ser vi allt fler tecken på att viljan finns hos våra politiska ledare och människor i vår globala by.Om författarnaFredrik Gröndahl, universitetslektor vid industriell ekologi, KTH. Marinbiolog och oceanograf. Magdalena Svanström, docent, institutionen för kemisk miljövetenskap, Chalmers.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr   Spara 54% mot nypris
Ny från 558 kr