H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik
ISBN9789147106110
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnders Pihlsgård, Peter Svensson, Bo Skandevall
Publiceringsår2012-08-15
FörlagLiber AB
Antal sidor304
SpråkSvenska

Häftad • 2012-08-15

H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik

av Anders Pihlsgård, Peter Svensson och Bo Skandevall

 • ISBN: 9789147106110
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-08-15
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 304
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jessica L
  259 kr

  Bra skick

 • Dalila D
  259 kr

  Bra skick

 • Hanna L
  279 kr

  Bra skick

 • Vanessa L
  329 kr

  Bra skick

 • Fanny S
  359 kr

  Bra skick

 • Maria A
  409 kr

  Ny

Om H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik

Boken H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik släpptes år 2012 och är skriven av Anders Pihlsgård, Peter Svensson och Bo Skandevall.

Den består av 304 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter - från affärsidé till egen webbutik begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Näthandeln har sina egna förutsättningar och metoder. Denna bok tar på ett grundläggande sätt upp det du behöver veta för att kunna starta en näthandel. Genom tydliga faktatexter och bilder varvat med aktuella exempel och beskrivningar av verkliga företag levande gör boken ämnesområdet för läsaren Läromedlet tar bland annat upp: - olika typer av näthandel - designa och bygg en nätbutik - risker och hot på nätet - säkra betalningssätt - affärsidé och budget - kundanalys - marknadsföring - logistik - lagar och regler. Läs mer H2000 Näthandel 1 Fakta och uppgifter är en grundbok i näthandel. Eleverna får lära sig hur man etablerar och marknadsför en verksamhet på internet, bland annat med hjälp av sociala medier. Vidare tar boken upp hur ny teknik används och anpassas till näthandel. Säkerhetslösningar, lagstiftning och transportlösningar för näthandel tas också upp. I slutet av varje kapitel finns både enklare och mer avancerade uppgifter samt projekt. Till boken finns även en lärarhandledning. Upplaga 2 I upplaga 2 har boken genomgått en rejäl uppdatering. Förutom rena rättelser, utbyte av inaktuella exempel, omarbetning av uppgifter etc. Bokens inledning har bytts ut mot en historik med dagens syn på handel som avslutning där en modernare syn där näthandel blir ett affärsval och inte en konkurrent till butikshandel. Kedjornas utveckling mot multikanal- och omnikanalförsäljning presenteras. Därutöver är flera kapitel i boken kraftigt omarbetade. Vi har lagt till en ny modell för hur företag kan använda nätet, en ny syn på kundens köpprocess och hur företag ska agera för att möta denna. Marknadsföringsavsnittet är omarbetat och moderniserat med en ny modell för planeringen och onlinemedier lyfts fram som huvudverktyg i marknadsföringen. Logistikavsnittet är uppdaterat med nya lösningar och med ny text om miljöaspekter, avsnittet om betallösningar är moderniserat och kraftigt omarbetat. Slutligen är lagstiftningsavsnittet uppdaterat med den nya lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler och det nya dataskyddsdirektivet. Om författarna Författare till boken är Anders Pihlsgård, Bo Skandevall och Peter Svensson. Anders är konsult och gymnasielärare i ekonomiska ämnen samt medförfattare i flera läromedel. Bo har varit gymnasielärare på handelsprogrammet, rektor och arbetar numera som projektledare. Bo har även medverkat i arbetet med att skriva nya kursplaner i ämnet näthandel. Peter är journalist, civilingenjör och egen företagare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr