Gymnasieskola 2011
ISBN9789138325803
FormatHäftad
FörfattareSkolverket
Publiceringsår2011-08-15
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor280
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-15

Gymnasieskola 2011

av Skolverket

 • ISBN: 9789138325803
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-15
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 280
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Hanna R
  84 kr

  Bra skick

Om Gymnasieskola 2011

Boken Gymnasieskola 2011 släpptes år 2011 och är skriven av Skolverket.

Den består av 280 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Gymnasieskola 2011 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 84 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

SKOLVERKET ARBETAR MED EN REVIDERING UNDER HÖSTEN 2018. Den kommer även att innehålla läroplanen för gymnasieskolan. Utgivningstid är osäker, beställningsnummer etc är inte fastställda. Vad ligger bakom den reformerade gymnasieskolan 2011? Den första delen av materialet kommenterar övergripande gymnasiereformen 2011 (Gy 2011) under följande rubriker:Gymnasieskolan har ett brett syfteEn kort tillbakablickDokument som styr gymnasieskolanDe nationella programmenIntroduktionsprogrammenProgramstrukturenGymnasiearbetetÄmnesplanens strukturDen andra delen innehåller examensmål och programstruktur för vart och ett av de arton nationella programmen samt kommentarer till dessa. Boken vänder sig i första hand till lärare, men även till studie- och yrkesvägledare, skolledare och andra befattningshavare inom skolan. Syftet är att ge en god förståelse av de överväganden som ligger bakom gymnasiereformen. Samtidigt med boken publiceras tre tilläggsdokument. Dessa innehåller kommentarer till strukturen och uppbyggnaden av engelska, moderna språk, svenskt teckenspråk för hörande, samhällskunskap, historia, naturkunskap och matematik. På Skolverkets webbplats finns även kommentarer till ämnesplanerna från hösten 2011.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 84 kr
 Letar efter nypriser..