Gustav får visst sitta i tjejsoffan! - Etik och genus i förskolebarns världar
ISBN9789147084715
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEva Johansson
Publiceringsår2008-04-16
FörlagLiber AB
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2008-04-16

Gustav får visst sitta i tjejsoffan! - Etik och genus i förskolebarns världar

av Eva Johansson

 • ISBN: 9789147084715
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-04-16
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Leonora T
  159 kr

  Bra skick

 • Linn F
  159 kr

  Bra skick

 • M R
  150 kr

  Bra skick

 • Anna S
  234 kr

  Bra skick

Om Gustav får visst sitta i tjejsoffan! - Etik och genus i förskolebarns världar

Boken Gustav får visst sitta i tjejsoffan! - Etik och genus i förskolebarns världar släpptes år 2008 och är skriven av Eva Johansson.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Gustav får visst sitta i tjejsoffan! - Etik och genus i förskolebarns världar begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken handlar om förskolan som en mötesplats för etik. Utgångspunkten är att barn både handlar och reflekterar över frågor som rör gott och ont, rätt och fel i sina egna och i andras handlingar. Centrala frågor är: Hur förhåller sig barn till värden som rättigheter, rättvisa, makt och omsorg om andra? Hur ser barns lärande ut i dessa sammanhang? Vilka etiska värden gynnas av förskolemiljön och på vad sätt kommer barns erfarenheter av att vara pojke respektive flicka till uttryck?Läs merAtt barn ska tillägna sig de värden om mänskliga rättigheter som samhället grundar sig på, framhålls ofta. Samtidigt finns det i samhället inte längre en enig värdegemenskap, utan en mångfald värden i olika grupper, sammanhang och livsfaser.Om författarnaEva Johansson är professor i pedagogik vid Göteborgs universitet och Högskolan i Stavanger.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..