Guide till upplevelsesamhället
ISBN9789171508959
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBengt Wahlström
Publiceringsår2002-11-01
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2002-11-01

Guide till upplevelsesamhället

av Bengt Wahlström

 • ISBN: 9789171508959
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-11-01
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda, S
  179 kr

  Ny

Om Guide till upplevelsesamhället

Boken Guide till upplevelsesamhället släpptes år 2002 och är skriven av Bengt Wahlström.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Guide till upplevelsesamhället begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varför blir det allt viktigare för politiker, tjänstemän och företagare att hålla reda på sjötomt, teater, fritid, natur, design, datoriserade ljusshower och mycket annat i kampen om invånare och arbetstillfällen? Initierat och medryckande berättar Bengt Wahlström om trenderna i det svenska upplevelsesamhället med fokus på det lokala och regionala. Han visar hur upplevelserna får allt större betydelse i vår vardag samt diskuterar hur omvärlden påverkar den svenska verkligheten och vilka strategier som kan bli framgångsrika. Upplevelsebegreppet granskas ur ett nationellt makroperspektiv. Är det över huvud taget relevant att tala om ett upplevelsesamhälle? Författaren visar hur Sverige håller på att spricka utvecklingsmässigt när det gäller välfärd och tillväxt och ger exempel och konstruktiva förslag på hur detta scenario kan förhindras genom klustertänkande och marknadsföring. Upplevelsesamhället synas även ur ett lokalt mikroperspektiv. Med besöksnäringen som utgångspunkt redovisas vilka komponenter som bildar en upplevelsestrategi. Den snabbt växande upplevelseindustrin där musik, design och mode ingår -- ägnas ett särskilt kapitel samt upplevelsedimensionens betydelse för den offentliga basverksamheten, som vård, skola, omsorg och inte minst stadens rum diskuteras. Boken innehåller dessutom aktuella exempel och trender som: Drömsamhällets sagomarknader Från Bilbao till Skärhamn Skidbacken som aldrig tar slut Kulinariska upplevelser Pyjamasninjor, Gothcon och Futuredrome Konsten att rida på musikvågen Konst, whisky och Doktor Loppa Kär i Borås och förälskad i Karlskoga Bengt Wahlström är civilekonom och tillhör sedan 80-talet de ledande experterna inom omvärldsbevakning och framtidsstrategi. Hans bok Europe 2002 utsågs i början av 90-talet till årets managementbok i Europa av förlagsnätverket Euro Business Publishing Network och har översatts till ett tiotal språk. I Sverige har hans olika böcker med framtidstema sålts i över 55 000 exemplar. Bengt Wahlström är också en mycket anlitad föredragshållare med framtiden och omvärlden som tema. Varje år möter han tiotusentals deltagare i diskussioner, seminarier och utbildningsprogram i Sverige och utomlands.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr
 Letar efter nypriser..